kiel vastgoed random header fotocompilatie

Een overzicht van onze lopende projecten

 

Hier vind u een actueel overzicht van projecten waar wij aan hebben bijgedragen.

nieuws

Appartement KIEL / Secret Beach | 189 Boulevard de la Mer / La Croix Valmer

Bent u toe aan een heerlijke vakantie?

Genieten van lekker weer, de luxe van het strand op loopafstand en een zwembad waar u vanaf het ruime terras op uitkijkt. Binnen voorzien van een heerlijk groot bed, luxe badkamer met regendouche, keuken met ingebouwde apparatuur en een airco unit zodat  de temperatuur aangenaam blijft.

 

U kunt vanaf heden boekingen plaatsen.

Dit kan via onze lokale partner: www.askconciergerie.fr of via www.airbnb.nl

 

 

nieuws

Project Cadenza | Zoetermeer

In het centrum van Zoetermeer zijn wij als beheerder voor de VvE (structuur van hoofdsplitsing, commerciële ruimten, woningen en parkeergarage) betrokken. Ook binnen dit project worden de belangen van de eigenaren bewaakt. De parkeergarage wordt geëxploiteerd door Interparking. Ook met deze partij heeft de vereniging contracten gesloten en volgt geregeld afstemming over het gebruik van de garage. Met de aanwezigheid van een moderne supermarkt van Hoogvliet, een casino en diverse eetgelegenheden is het een mooie aanvulling op het stadscentrum van Zoetermeer.

 

 

nieuws

Verhuur van woningen | Lathum

Vanaf 2014 zijn wij gestart met de verhuur van enkele woningen. Dit betreft de verhuur van vakantiehuisjes, maar tevens van gemeubileerde woningen voor korte of lange duur. De verhuur voeren wij bij de meeste locaties uit in samenwerking met lokale partijen en/of de vaste verhuurorganisatie van de betreffende (vakantie)parken.

 

In Lathum (regio Arnhem/Duiven) hebben wij een woning gerenoveerd en jarenlang goed onderhouden en verhuurd. De woning hebben wij eind 2018 verkocht. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel plezier met hun aankoop.

nieuws

Parkeermanagement | Parkeergarage

Nederland kent steeds meer parkeergarages. In de praktijk zien wij dat er soms onvoldoende aandacht is voor het beheer. Zowel het financiële beheer, maar uiteraard ook het technische beheer voeren wij voor meerdere parkeergarages in diverse plaatsen. Financieel worden kosten en eventuele opbrengsten toebedeeld op basis van afspraken welke veelal voortkomen uit een akte van splitsing of overeenkomsten tussen Gemeentes, coöperaties en/of beleggers.

Op technisch vlak wordt niet alleen het gebouw op bouwkundig gebied beheerd, maar is er vooral veel aandacht voor de technische installaties (o.a. een brandmeldcentrale en Co2-detectiesysteem etc…) welke zorgen voor een veilige parkeeromgeving.  

 

Wilt u het beheer van uw garage goed geregeld hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

nieuws

Renovatie balkons | Utrecht

Wij zijn begin mei 2013 gestart met de balkonrenovatie voor een VvE in Utrecht.

Er komen nieuwe hemelwaterafvoeren, de plafonds worden geschilderd,

er volgt betonherstel en de vloeren worden voorzien van een nieuwe coating.

Door de 6% BTW-regeling bespaart de vereniging enkele duizenden euro's.

 

nieuws

Nieuwbouw | Heiligeweg te Krommenie

Het Icoon en De Feniks zijn eind maart/begin april 2013 opgeleverd.

Als beheerder zijn wij nauw betrokken bij het opstarten van de verenigingen en de daarbij behorende besluitvormingen.

Het complex bestaat verder nog uit een grote parkeergarage, een kantoor, een winkelruimte en een zeer grote supermarkt.

 

nieuws

Landal | Winterberg (D)

Landal GreenParks heeft samen met Van Wijnen Recreatiebouw een prachtig vakantiepark in het populaire Hochsauerland gerealiseerd. Op het park zijn 200 karakteristieke, royale villa’s gebouwd, variërend in 9 verschillende types.
De villa's bieden niet alleen veel vakantieplezier in prachtig natuurschoon, maar zijn als beleggingsobject ook een waardevolle investering. Landal GreenParks beschikt over veel ervaring met de ontwikkeling van vergelijkbare beleggingsprojecten. De regio Winterberg en omgeving is bijzonder in trek bij veel Nederlanders en Duitsers.

De villa's worden het hele jaar verhuurd. Dat maakt deze tot een waardevaste en lucratieve investering. Landal GreenParks garandeert de eigenaren een vast netto rendement. Ook regelt zij het onderhoud en de verhuur.
Het centrale gebouw met diverse faciliteiten (o.a. restaurant en zwembad) is echter het volle eigendom van de gemeenschappelijke kopers. Dit gebouw (Zentralgebäude Ferienpark Winterberg Verwaltungs-GmbH & Co) wordt niet door Landal bestuurd. Hiervoor zijn extern mensen aangesteld.
Dhr. H.J. Kielstra is in maart 2012 gekozen als bestuurslid en is na 10 jaar in maart 2022 terug getreden.

nieuws

Stadshuis | Nieuwegein

De Gemeente Nieuwegein heeft een nieuw Stadshuis.


Dit markante gebouw is ontworpen door de Deense architecten 3XN. Het Stadshuis is ontwikkeld en gerealiseerd door het Projectbureau Binnenstad in opdracht van de gemeente Nieuwegein en Stadskwartier Nieuwegein CV (een samenwerking tussen Multi Vastgoed en ING Real Estate).


Het Stadshuis omvat naast het Gemeentehuis, een bibliotheek, diverse kantoorruimte, 3.000m2 winkelruimte en een parkeergarage. Doordat de winkelruimten in eigendom van een commerciële belegger zijn is een VvE constructie ontstaan. De ligging is aan de oostzijde van winkelcentrum City Plaza. Ook dit winkelcentrum is vernieuwd, zodat er een meer open karakter ontstaat.


Kiel voert het financiële- en administratieve beheer over deze vereniging.

contactgegevens kiel vastgoed beheer B.V.email naar kiel sturen
kiel vastgoed op linkedinVGME
kiel vastgoed beheer B.V. is trotse sponsor van save the chrildren
kiel, vaart de juiste koers