kiel vastgoed random header fotocompilatie

Dienstverlening

 

VvE Beheer (= core business)
Op het gebied van het beheer van Verenigingen van Eigenaren biedt Kiel een uitgebreid pakket diensten. Wij ondersteunen u op het gebied van bestuurlijk, technisch, bouwkundig, financieel en administratief beheer.

Ook kunt u bij ons terecht voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting, advisering over het opstellen of wijzigen van de splitsingsakte en/of het huishoudelijk reglement, projectmanagement en vele overige diensten.

Kiel hanteert een scherp tarief voor alle dienstverlening. Onze diensten kunnen op regiebasis worden afgenomen, maar er kan ook gekozen worden voor een vast (jaar)tarief.


Vastgoed Management
Particuliere of institutionele beleggers die ondersteuning zoeken op het gebied van het beheer van hun vastgoedportefeuille, zijn bij Kiel aan het juiste adres. Kiel kan op elke vraag een antwoord geven, vanuit eigen expertise of in samenwerking met gespecialiseerde partners.

Denk bijvoorbeeld aan:
•    Directievoering
•    Projectbegeleiding (bijvoorbeeld een renovatie of herontwikkeling)
•    Aan- en verkoop van woningen (o.a. via veilingen)
•    Advies over het voeren van juridische procedures
•    Verhuur van woningen, kantoor en/of bedrijfsruimten
•    Opmaak van (wettelijke) taxaties


Detachering
Kiel kan op tijdelijke basis ingehuurd worden om uw vastgoedbeheer te (re)organiseren. U kunt ons inschakelen voor werkzaamheden op operationeel niveau, echter ook op tactisch en strategisch niveau kunnen wij u ondersteunen om uw organisatie en/of afdeling naar een hoger niveau te brengen.


Partners van Kiel
Kiel werkt samen met verschillende specialisten op het gebied van vastgoedmanagement. Naast een selectie van landelijk opererende bedrijven zijn dit voornamelijk de grotere regionale bedrijven die bekend zijn met de plaatselijke markt en gewoonten. Zij zijn zeer goed in staat om uitvoerende bedrijven uit de regio te selecteren op hun deskundigheid en vakbekwaamheid. Aldus kunt u kiezen uit een groot aanbod van gerenommeerde bedrijven.

 

Verzekeringen

Kiel heeft een samenwerkingsverband met Raetsheren om te kunnen bemiddelen in verzekeringen. Zij handelt onder het vergunningsnummer van Raetsheren dat bij de AFM geregistreerd is onder nummer 12008569. Kiel benadrukt dat zij uitsluitend bemiddelt in verzekeringen en zelf geen advies verstrekt. Indien een advies gewenst is kan dit via Raetsheren, een onafhankelijke registermakelaar in assurantiën, worden gegeven. Met hun professionals zijn zij bevoegd om klanten van advies te dienen.

 

Opmerkingen/klachten

Indien u opmerkingen en/of klachten heeft over onze (financiële) dienstverlening, dan stellen wij het op prijs als u dit eerst met ons bespreekt. Kiel zal alles in het werk stellen om tot een juiste oplossing voor beide partijen te komen. Daarnaast is Kiel aangesloten bij het KiFid (klachteninstituut financiële dienstverlening).

contactgegevens kiel vastgoed beheer B.V.email naar kiel sturen
kiel vastgoed op linkedinVGME
kiel vastgoed beheer B.V. is trotse sponsor van save the chrildren
kiel, vaart de juiste koers