kiel vastgoed random header fotocompilatie

Nieuwsberichten

 

Hier vind u onze laatste nieuwtjes.

nieuws

18-02-2021

Secret Beach

 

Een droom vakantie aan de Côte d'Azur!


In verhuur vanaf 1 juli 2021 / Secret Beach / La Croix Valmer / Cote dÁzur / France.

 

Na de oplevering wordt het appartement op korte termijn volledig ingericht met nieuwe meubels. Het is een 2 + 2 persoons appartement. Een ruime slaapkamer met een groot twee-persoons bed, badkamer met (regen)douche, een keuken voorzien van alle gemakken en een woonkamer welke direct toegang heeft tot een groot terras. Vanuit het terras kijkt u uit over het gezamelijke zwembad. Via Boulevard de la Mer is het strand op loopafstand. Een eerste impressie van het project ziet u op de foto's. 

 

nieuws

15-07-2020

Verhuizing kantoor

 

Nu gevestigd in Arnhem


nieuws

01-07-2019

Inspelen op nieuwe behoeften

 

De energietransitie in de praktijk


In de parkeergarage bij winkelcentrum Oosterheem te Zoetermeer, onderdeel van een vereniging welke wij beheren en besturen, hebben wij vier plekken voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto's.

Er zijn uitbreidingen mogelijk, maar eerst gaan we kijken in hoeverre deze oplaadpunten benut worden. Tijdens het winkelen kunnen bezoekers hun auto in en droge omgeving opladen. Tevens kunnen de bwoners van de bovengelegen appartementen op een eenvoudige wijze hun auto van stroom voorzien.

nieuws

05-12-2018

De Grote Verbouwing!

 

De uitdaging van de energietransitie.


Op 3 december op het jaarcongres van VvE Belang hebben wij met veel aandacht en plezier geluisterd naar Diederik Samsom waarbij hij vertelde over 'De Grote Verbouwing' die Nederland te wachten staat.

De items 'energietransitie' en 'isolatiemaatregelen' werden aangestipt en de haalbaarheid om tot betere en betaalbare oplossingen te komen werden op een enthousiaste wijze door hem verteld.


Voor ons beheer zullen wij dit item blijven volgen en, mede op advies van de heer Samsom, is het verstandig om de acties vanuit uw Gemeente af te wachten. Nadien zal duidelijk worden welke investeringen de moeite waard zijn. Nu reeds voorzieningen treffen om op een minimaal energielabel B te geraken is altijd verstandig.

 

nieuws

28-05-2018

Algemene verordening Gegevensbescherming

 

AVG


Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet voor databescherming, de General Data Protection Regulation (GDPR), in werking getreden. In Nederland kennen we de wet als de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

 

Wij voldoen aan de wijze waarop gezorgd wordt voor vastlegging van gegevens. Daarnaast zijn onze ICT partners AVG proef en verstrekken wij geen gegevens van u als klant aan derden en worden door ons geen nieuwsbrieven verstrekt waar uw goedkeuring voor nodig is.

 

Nu zijn wij gelijk aan veel MKB bedrijven nog bezig met de verdere uitwerking van zaken die gepaard gaan met de AVG, zoals o.a. het aangaan van verwerkersovereenkomsten en de aanvulling op ons privacy reglement in onze algemene voorwaarden. De komende periode zullen ook deze facetten door ons worden doorlopen, zodat wij op korte termijn zullen voldoen aan alle facetten die de nieuwe AVG voorschrijft.

contactgegevens kiel vastgoed beheer B.V.email naar kiel sturen
kiel vastgoed op linkedinVGME
kiel vastgoed beheer B.V. is trotse sponsor van save the chrildren
kiel, vaart de juiste koers